Запитання служителю: Мій чоловік постійно хоче мене змінити.

06-05-2024, Комментариев нет

ВопросПитання: Мій чоловік часто ображається на мене. Він постійно хоче мене змінити.

Відповідь: Дуже прикро за те, що Ви перебуваєте в такій ситуації. Можливо, зараз у Вас з чоловіком почався період розчарувань у відносинах і це нормально. Всі пари проходять подібне, важливо, щоб ви знайшли спільні точки дотику і побачили якнайбільше можливостей, щоб домовитися і залагодити конфлікти. У Вашому випадку важливо розмовляти якнайбільше. Але так само важливо розуміти, що людина — істота, якій Господь подарував свободу вибору і людина має право вибирати змінитися їй чи ні. Не забувайте також, що кожна людина має право на свою ідентичність. Пара — це дві окремі особистості, які разом шукають гармонію. Важливо поважати і приймати один одного такими, які ви є, і намагатися знаходити спільні точки для розвитку ваших відносин.

З Біблії ми можемо взяти кілька порад щодо взаємин чоловіків з жінками. Наприклад, у 1 Петра 3:7 ми читаємо: “Чоловіки, так само живіть разом із дружинами за розумом, як зо слабішою жіночою посудиною, і виявляйте їм честь, бо й вони є співспадкоємиці благодаті життя, щоб не спинялися ваші молитви”.

Крім того, у Колосян 3:19 зазначено: «‘Чоловіки, любіть дружин своїх, і не будьте суворі до них!». Ці тексти нагадують нам про важливість поваги, любові та терпіння в стосунках пари. Нехай ці біблійні принципи сприяють вашому спільному життю в гармонії та благополуччі.

А інколи і Вам як дружині, можливо варто прислухатись до його порад. Дослідіть, чому саме він ображається, можливо Вам дійсно треба щось змінити в своїй поведінці, зовнішньому вигляді тощо. Можливо його образи не безпідставні та він бажає кращого для Вас, а засмучується, через непорозуміння, що виникають між вами. Варто памʼятати, що стосунки це завжди про нас, а не про мене і тебе, тому, ще раз наголошую, зверніть увагу на те, щоб обговорити ці питання і я вірю, ви прийдете висновків, які так бажані для вас обох.

Нехай Бог дасть вам мудрості, знайти компроміси у ваших стосунках.

Кайрат Грейсон бакалаврант богослівʼя.


Рубрика: Вопрос служителю

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"