Криворізькі адвентисти дбають про сиріт

03-06-2010, Комментариев нет

img_3325Сьогодні у дітей нашої країни багато труднощів. Основними з яких є незадовільний стан здоров’я,  бездоглядність, втрата духовних цінностей та культурних норм. Церква м. Кривий Ріг не стала осторонь цих проблем.









Першого червня світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. На святі, яке було організоване відділом освіти  виконкому Довгинцівської  міської ради, були присутні батьки і діти, а також головні учасники: діти сироти, діти позбавлені батьківського піклування та ті, які опинилися в складних життєвих обставинах. Приємно зауважити, що опріч коштів, які були закладені в держбюджеті та допомогою бізнесменів міста Кривий Ріг, четверта адвентистська громада на суму 500 гривень зробила свій  внесок в спільну справу милосердя, добра та любові.

img_3303 img_3380 img_3350 img_3298

На вищеназвану суму були закуплені подарунки, які святково та урочисто пастор церкви Олександр Слюсарський вручив наймолодшим з учасників.

Олександр Пермінов


Рубрика: Образ жизни, Педагогика, Социальное служение, Церковь и общество

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"