Чернівецькі адвентисти утверджують сімейні цінності

07-10-2008, Комментариев нет

table.jpg (16.19 Kb)
З цією метою 21 вересня у будинку молитви восьмої громади було проведено святковий вечір для нецерковних сімейних пар під гаслом «А я та дім мій будемо служити Господеві» (Іс. Нав. 24:15). Його метою було заохотити одружених осіб до переосмислення важливості сімейних стосунків і до ґрунтування їх на біблійній основі.
Чимале хвилювання мали організатори даної зустрічі перед її початком. Стрілка годинника наближалася до назначеного часу, а в залі знаходилося не більше 10 осіб. Але вони спокійно сказали: «Зі свого боку ми зробили все, що нам наказав Господь».
І справді все було чудово продумано і приготовлено для гостей. Для кожної запрошеної на вечір сімейні пари були приготовлені приємні сюрпризи: привітальні листівки та особливі конверти, в які подружжя мало право заглянути тільки ввечері перед сном. І як удалося вияснити пізніше, там була також листівка з молитвою-побажанням для двох сердець:

МОЛИТВА ВЛЮБЛЕННЫХ
Господь, учи меня любить,
Не ставя никаких условий,
И душу близкую ценить,
Не  замечая всех сословий.
Учи оставить груз обид,
Похоронив в волнах прощенья,
Учи забыть про ложный стыд,
Внимая сердца откровенью.
Учи слагать стихи и прозу
Родной душе как дар любви,
И нежность нашу, словно розу,
В стихиях мира береги.
Господь наш,
Милость наша, радость,
Все в этом мире от Тебя!
Продли любви небесной сладость
В святую вечность нас ведя!
Аминь!

Не довго хвилювалися ті, хто ніс тягар відповідальності. В зал почали заходити все нові сімейні пари. Сюди зайшли і ті, хто ще ніколи не був у будинку молитви. Очі братів та сестер приємно сяяли від усвідомлення того, що їхні супутники життя ввійшли у дім Господній. Більше п’ятидесяти осіб зайшли у гарно оформлений для зустрічі зал і сіли за столики.
Ігор та Олена Бушуляк уже вкотре проводять подібні зустрічі і їхня тематика постійно спрямована на питання сім’ї: «І в радості і в смутку», «Школа сімейного щастя»…
Це молоде подружжя щиро і завзято з повною відповідальністю звершують доручене їм Господом служіння. Впродовж усієї зустрічі гостей радували своїм чудовим співом Микола Ринжук, Світлана Докаш та Ліля Безручак.
Усі із задоволенням розділяли благословення сімейного вечора і ніхто не залишився без уваги. Запитання Степана Гайсана та його коханої дружини Алли не залишали байдужими нікого із присутніх у залі.
Словами із Святого Писання підкріпив присутніх керівник служіння сім’ї Буковинської конференції Олександр Глушківський.
Повертаючись до своєї домівки, кожен учасник вечора поніс із собою букет приємних вражень і безліч цінних порад щодо слідування за Господом у своїх сім’ях.
Олександр Глушківський


Рубрика: Образ жизни, Семья

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"