Благодійна акція у Чернівцях з’єднала людей доброї волі

26-04-2008, Комментариев нет

dem1.jpg (47.2 Kb)
14 квітня у м. Чернівці, у домі молитви по вул. Турецькій відбулася благодійна акція, під час якої більше 140 осіб із малозабезпечених та багатодітних родин отримали пакунки із найнеобхіднішими продуктами. Цей захід разом із відділом освіти провела громадська асоціація «Сім’я і здоров’я», що стала переможцем міського конкурсу соціальних проектів. В межах виконання цього проекту, що має назву «Завтра починається сьогодні», кожна сім’я отримала пакунок із самими необхідними продуктами: крупами, борошном, олією, а також апельсинами та солодощами для дітей. Родини, які найбільше потребують допомоги, визначали соціальні працівники або завучі шкіл.
Усі товари були куплені на спонсорські кошти, що виділило ПП «Кельменці». Керівник підприємства Володимир Пухальський надав допомогу в розмірі 10 000 гривень. Була також допомога продуктами, які були з любов’ю зібрані членами громад адвентистів сьомого дня із м. Сторожинець і з сіл Вартиківці, Магала, Бояни, Остриця та Бросківці.
Головний спеціаліст відділу міжнародних відносин і зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради Тетяна Татарчук сказала: «Мені хочеться привітати усіх присутніх у залі, а також громадську організацію «Сім’я і здоров’я» із презентацією першого в цьому році в Чернівцях соціального проекту, який має дуже гарну назву «Завтра починається сьогодні».
Хочу зазначити, що конкурс соціальних проектів відбувається у нашому місті уже третій рік. Цього року вісім організацій стали переможцями цього конкурсу у різних пріоритетних напрямках. Одна із організацій, яка взяла участь у конкурсі вперше – була організація «Сім’я і здоров’я». І з першого разу вона отримала муніципальний гранд на здійснення соціального проекту. Чому комісія вирішила саме так? Тому що асоціація має дуже гарний досвід роботи із освітянами, дуже гарні відгуки про їхню роботу. Окрім міських коштів залучається набагато більші суми від третіх осіб та спонсорів. Ми бачимо різноманітну і різнопланову співпрацю і бажаємо щиро подякувати вам за те що ви робите».
Приємно було чути подяку із уст начальника управління праці та соціального захисту населення Чернівецької міської ради Аліни Круглецької, яка звертаючись із словами подяки сказала: «Мені хочеться від імені Чернівецької міської ради висловити щиру подяку благодійній асоціації «Сім’я і здоров’я» разом з якою в минулому році провели багато хороших заходів.
Хочеться побажати асоціації, її активістам і волонтерам, і всім, хто до цього долучився, великих успіхів. Хай вони будуть мати можливість ще дуже багато робити добра, даруючи родинам милосердя та тепло».
Після короткого представлення напрямків роботи асоціації була надана можливість для музичних привітань молоді. Після чого слово надали головному спеціалісту міського відділу освіти по виховній роботі Ірині Застанкевич, яка викликала на сцену людей для отримання пакунків з допомогою.
dem2.jpg (79.74 Kb)
Радісними і щасливими виходили люди із залу. Приємно було на серці і організаторам цього заходу від усвідомлення того, що вдалося внести частиночку любові і тепла в людські оселі.
Борис Демчук


Рубрика: Здоровье, Семья, Социальное служение, Экономика

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"