Відбулася зустріч дружин служителів Буковинської конференції


30 березня в офісі Буковинської конференції (БК) адвентистської Церкви проходила зустріч дружин служителів, яка була організована асоціацією «Дружина пастора» з підтримки Пасторської асоціації.
Звертаючись до сестер під час ранкових духовних роздумів, секретар Пасторської асоціації БК Григорій Головач звернув увагу на тексти Пс. 37:3-7 і закликав уповати і надіятись на Господа, незважаючи на труднощі і переживання, які трапляються і в сім’ях служителів.

Сестрам було приємно спілкуватися з Лілією Крупською та Лідією Нейкурс , які приїхали з Києва на цю зустріч. Л. Крупська подарувала сестрам Буковини чудові троянди, розповіла про роботу над черговим номером журналу «Сотрудница», організувала цікаві дискусії й обмін досвідом.
Був зроблений огляд того, як проходила супутникова програма в різних громадах і якою була участь у ній сімей служителів. Сестри мали змогу поділитися досвідами особистого дослідження Біблії, а також тих цінних повчань, які було отримано при вивченні уроків суботньої школи.

Дуже душевним і теплим було спілкування з Л.Д. Нейкурс. Вона відповідала на запитання сестер і провела два семінари: «Як упоратися з гнівом» і «Як виховати відроджених і духовних дітей і чи можливо це».

Директор відділу інформації БК Борис Демчук
Фото автора