Чи діє духовна дисципліна?

05-02-2008, Комментариев нет

dnevnik1.jpg (71.75 Kb)

2 лютого після уроку суботньої школи молодь громади Кривий Ріг-4 адвентистської Церкви зібралася в молодіжному класі для розв'язання проблеми духовної дисципліни. Причиною зібрання був щоденник для молоді, який випустив молодіжний відділ Українського уніону Церкви.
Розмову вів пресвітер церкви Сергій Ємець. Він зауважив, що духовна дисципліна – це невід’ємна складова життя справжнього християнина. Постало питання: „Що ж таке справжній християнин?” Відповіді були неоднозначні й різноманітні. Виявилося, що християнин, котрий не має власних, близьких стосунків з Богом – уже несправжній. Яскравим прикладом такого становища послужив урок суботньої школи „Жінки в служінні”, а саме історія Марфи і Марії.

Щоденник спрямовано на вдосконалення, організацію та підтримку реальних стосунків з Ісусом кожного дня. Його отримали всі бажаючі.

dnevnik2.jpg (66.11 Kb)

Як людина, яка цікавиться світом бізнесу і бажає почати свій, маю пораду для кожного: ведіть цей щоденник із сумлінням. Він упорядкує ваше життя, зробить його змістовнішим та організованішим. Але в першу чергу ви отримаєте досвіди реальної дії Господа у вашому житті.

Олександр Пермінов


Рубрика: Образ жизни

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"