Універсум Божого слова

03-06-2007, Комментариев нет

В Бердянську 25 квітня 2007 року на базі Університету менеджменту і бізнесу відбулась Міжрегіональна духовно-світська наукова конференція «Цінністно-смисловий універсум людини».
Організаційною підготовкою цієї конференції керувала кандидат філософських наук, завкафедрою філософії Олена Сердюк. Основні напрями роботи конференції: філософія, теологія, психологія.

Взяли участь представники Бердянського педагогічного університету, Донецького національного університету, Херсонського економічно-правового інституту, а також представники православної єпархії протоієрей Михайло Семенчук, протоієрей В’ячеслав Лановський, ієрей С. Ілющенко, а також представники бердянської громади адвентистів сьомого дня пастор Сергій Молчанов, помічник пастора Роман Кулинич, а також пресвітер другої громади Олександр Борзенков.

toomuchsmart.jpg (75 Kb)

На конференції було виголошено доповідь С. Молчанова під назвою «Сенс буття людини в книзі Еклезіяста». Промова зацікавила усіх присутніх та викликала дискусію. Доповідач відповів на багато запитань з метою увиразнити, розтлумачити вчення Церкви християн-адвентистів сьомого дня. В результаті конференції Бердянським університетом менеджменту і бізнесу була видана монографія у донецькому видавництві «Юго-Восток», в яку ввійшла й вищезгадана доповідь.

Конференція пройшла в дусі порозуміння й взаємної поваги. Було помічено зацікавленість присутніх викладачів вищої школи і студентів щодо релігійно-духовних питань. Також треба відзначити високий рівень обізнаності в біблійній проблематиці в учасників конференції.

Дуже яскраво пролунала доповідь доцента О. Сердюк «Проблема обґрунтування моралі». Доповідь виявила глибоке розуміння доповідачем біблійних питань та яскраве й обґрунтоване їх викладання, що справило приємне враження на представників адвентистської Церкви.

Пастор Молчанов зазначив, що він побачив багато осіб світського стану, глибоко зацікавлених проблемами духовності й пізнання Біблії. Також треба зазначити, що вони багато досягли в цьому пізнанні, що переконує в тому, що Святий Дух працює в різних прошарках суспільства і готує людей до прийняття істин останнього часу.

Сергій Молчанов

Комментарии:

santjago lange:Dorogie w Gospoda , my vydajom na russkom jazjike jurnal Svetaja Istina.Vy mojete zakasat jurnala po adressu 53000Bonn
Hohe str 87 Germany


Рубрика: Наука и религия, Церковь и общество

  • santjago lange

    |

    Dorogie w Gospoda , my vydajom na russkom jazjike jurnal Svetaja Istina.Vy mojete zakasat jurnala po adressu 53000Bonn
    Hohe str 87 Germany


RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"