Роби добро — і світ стане кращий

19-02-2017, Комментариев нет

upstreamОстаннім часом стало популярним робити благодійні спортивні турніри, концерти та влаштовувати ярмарки. Такі заходи часто проходять на території Українського гуманітарного інституту. У чому суть таких ідей? І чи варто це робити?

У всі часи люди хворіли і багато коштів витрачалося на лікування. Ідучи в магазин за покупками чи ще кудись, на вулицях можна зустріти бідних людей які просять милостиню. Але проходячи повз них, більшість ігнорують їхні прохання, часто сумніваючись в їхній чесності. Тому благодійні заходи — це дуже хороша можливість допомогти людям, яких реально спіткало горе і яким дійсно потрібна фінансова допомога.
Ціль таких заходів — допомога нужденним. Щоб заохотити до цього якомога більше людей і було придумано такі методи . Ти любиш якійсь вид спорту, і тут є така хороша можливість зайнятися улюбленим ділом, при цьому подарувати невелику суму грошей на допомогу нужденним. Я вважаю це шансом ставати кращим і робити добро. Чим погано слухати виконання різних музичних номерів і потім просто пожертвувати для якоїсь хворої людини?

Звичайно, якщо часто робити такі заходи. вони втратять свою актуальність. Люди не будуть відвідувати їх тому, що не всі фінансово забезпечені. Але пару раз на рік — саме те, що треба: і весело проведеш час, і зробиш добре діло.

Але навіть і у такої чудової ідеї є не тільки прихильники. Такі люди говорять зазвичай, що, мовляв, тільки гроші здирають, хай самі собі допомагають. «У мене багато своїх проблем, чому я повинен думати про інших?», — розмірковують вони.

Ми повинні пам’ятати, що ніхто не застрахований від хвороби та горя. Рано чи пізно і нам потрібна буде допомога. Як хочете, що з вами поступали, поступайте так і з іншими. Таке золоте правило життя. Давайте робити добро — і світ стане трохи кращий.

Суламіта Демчина


Рубрика: Образ жизни

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"