Коли футбол рятує життя

18-11-2016, Комментариев нет

m5s3nqluv9iМолодіжний рух «UPSTREAM» провів четвертий благодійний футбольний турнір «Грай заради життя». Цього разу матеріальної підтримки потребувала 19-тирічна Олена Ткач, хвороба  якої змусила бути залежною від небайдужих людей. Гравців прийняв Український гуманітарний інститут, на території якого два дні мешкали спортсмени. Вищий навчальний славиться своїм багатофункціональним комплексом, де і проводили чемпіонат.

В цьому році було заявлено 12 команд з різних міст країни: команда «Динамо» (м. Київ), «Сталкер» (м. Київ), «Синай» (м. Чернівці), «Ботани» (м. Буча), «НМУ ім. Богомольця» (триразові чемпіони турніру, м. Київ), «Team «А»» (м. Буча), «Торнадо» (м. Буча), «Золоті ворота» (м. Київ), «ФБМ» (м. Буча), «Нова лінія» (м. Буча), «Буковина-city» (м. Чернівці) та «Замок Любарта» (м. Луцьк).

Захід організували за сценарієм трьох попередніх турнірів. Розпочинали з урочистого відкриття, яке мало на меті надихнути не байдужих до пожертв, потім знайомство та реєстрація команд і перші ігри, де команди повинні були зіграти свої матчі. Після суботніх ігор гравці відпочивали та готувалися до другого дня розіграшу кубка – це чвертьфінал, півфінал та фінал, де мали зустрітися кращі серед кращих.

Уболівальники та гравці відпочивали в окремих ігрових зонах, куштували смачну випічку. Гра, ярмарок і зона відпочинку виправдали очікування організаторів: «Ми зібрали більше тридцяти тисяч гривень, а це результат. Плануємо і надалі створювати щось нове для всіх охочих допомагати тим, хто цього потребує», – відмітив лідер проекту «Грай заради життя» Дмитро Смоляр.

Цього року вболівальників було набагато більше,  ніж раніше.

Кубок отримала команда, яка зуміла «розгромити» триразового чемпіона проведених турнірів – НМУ ім. Богомольця. Урочисто було нагороджено команду «Торнадо» (м. Буча).

Молодіжний рух «UPSTREAM», лідери проекту «Футбол без матірщини», планують продовжувати ініційовані спонсорами футбольні турніри. Девіз, яким керуються лідери проекту несе в собі зміст та має ціль – «Пам’ятаймо, що наша перемога – це допомога».

Аліна Бувальцева


Рубрика: Здоровье, Образ жизни, Церковь и общество, Экономика

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"