Кристина Погоріла терміново потребує 26 тисяч євро для боротьби з пухлиною головного мозку

11-08-2016, комментария 2

IMG_20150524_172042До редакції інтернет-газети «Путь» звернулася Вікторія Погоріла, мати тринадцятирічної Кристини, якій необхідна термінова операція у зв’язку із рідкісною пухлиною мозку.

Вікторія пише: «Я мама трьох діток. Звертаюся до вас із великим проханням допомогти моїй старшій 13-рiчнiй донечці Кристинці. У неї дуже рідкісне захворювання — гамартома гіпоталамуса (пухлина головного мозку), яке зустрічається у однієї дитини із 200 тисяч у всьому світі. Через цю пухлину у Кристини кожного дня стаються напади епілепсії, під час яких вона падає та дуже раниться. Приступи постійно ускладнюються. Кристина перебуває на інвалідності і повинна бути під постійним наглядом, навчання індивідуальне.

Для лікування Кристини ми перепробували багато ліків, але вони їй не допомагають. Хоча хвороба рахується вродженою, правильний діагноз змогли поставити лише зараз, коли їй виповнилося 13 років. Дуже багато часу ми втратили, тому що не знали, що робити.

Зараз, вивчивши хворобу Кристини, я точно знаю, що потрібно моїй дитині i як можна їй допомогти. Я зверталася до різних зарубіжних клінік, які пояснили мені, що їй допоможе лише операція. Допомогти нам погодилася французька клініка, якій я відправила потрібні документи та результати магнитно-резонансної томографії.

Клініка виставила рахунок, який наша сім’я не в змозі оплатити самостійно. За лікування потрібно заплатити 26 тисяч євро Працювати я не маю змоги, тому що повинна постійно бути біля дитини. Я дуже хочу, щоб моя Кристинка була здоровою, як усі дітки.

Час невблаганно працює проти життя моєї дитини. Не дивлячись на все, Кристинка чіпляється за життя та дуже хоче жити. Я звертаюся до вас від безвихідної ситуації. Допоможіть, будь ласка, не киньте нас у біді. Мама, яка кожен день помирає».

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк: № картки 5168 7423 5233 1767

Укрсиббанк: № картки 5169 3049 0135 5273

Ощадбанк: № картки 4790 7010 0419 0947

Отримувач: Погоріла Вікторія (мама).

Телефони мами: +38 (093) 541 32 62; +38 (050) 911 59 74; +38 (097) 63 83 108.


Рубрика: Церковь и общество, Экономика

Комментарии (2):

  • Dantshik

    |

    Шалом!
    Слава і Хвала Господу Богу, Який викупив нас Своєю Кров’ю і переміг смерть для нас!
    Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий!
    Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і прощення за спробу своїми силами і гріхи що пам’ятаєте і не пам’ятаєте і не розкаяні прокляття предків!
    Тому що диявол — нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,
    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості!
    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Ієшуа-Спасителя і Кров’ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров’я і перемагати смерть!
    Де гарантія, що у вашому житті не прійде відчай і не знадобиться диво!
    Радість в Господі, сила наша!
    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.
    (Матф.5:4)
    Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!
    У Тебе всі часи і терміни!


  • Dantshik

    |

    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов’ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!


RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"