Студент УГІ взяв участь у благодійному забігу, присвяченому пам’яті легендарного «кіборга» (ВІДЕО)

07-04-2016, Комментариев нет

123456Благодійний забіг пам’яті «кіборга» Ігоря Брановицького відбувся 3 квітня в Пущі-Водиці, в Оболонському районі міста Києва. І. Барановицький під час озброєних сутичок біля Донецького аеропорту виніс на собі двох поранених бійців, після чого потрапив у полон і був вбитий. У забігу взяли участь біля 500 осіб, серед яких був студент Українського гуманітарного інституту (УГІ) Олексій Долженко.

Дізнавшись про запланований захід, Олексій Долженко, студент факультету фізичного виховання УГІ, вирішив взяти участь в ініціативі. Олексій вибрав для себе дистанцію в 3 км і прибіг п’ятим зі 100 учасників.Студент потрапив до десятки тих, кого організатори марафону нагородили медаллю з надписом «Біжимо, щоб не забути!». Забіг організували Українська академія лідерства та професіонали з Клубу любителів бігу «KM running club».

Андрій Ватаман

ВІДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=1P2xyt9PC6w


Рубрика: Образ жизни

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"