Максим Балаклицький. Розвиток протестантської журналістики в Україні: генеза та сучасний стан. Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора наук із соціальних комунікацій. Спеціальність 27.00.04 — теорія та історія журналістики. — К.: Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка, 2014. — 30 с.

03-11-2014, Комментариев нет

2345252454526546456345654Актуальність теми. За останнє десятиліття у студіях багатьох науковців Європи, Атлантики й Азії концепт «медіатизація» набув інтердисциплінарної сили й претендує на синонімічність чи навіть на заміщення таких парадигмальних інтелектуальних структур, як інформаційне суспільство, глобалізація і постмодернізм. Медіатизація означає потужне розширення ролі мас-медіа, у результаті чого вони визначально впливають на «порядок денний» у різних сферах суспільного життя. Загальновизнаною є взаємопов’язаність медіа з політикою, економікою, культурою і соціальним буттям особистості.

Акцентуючи смислову широту цього концепту і його великий пояснювальний потенціал, студії із соціальних комунікацій незаслужено мало уваги приділяють медіатизації релігійного життя.


Рубрика: История Церкви, Наука и религия, Образ жизни, Церковь и медиа, Церковь и общество

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"