«Надія дітям-біженцям»: благодійний проект Українського Біблійного Товариства

Традиційно щороку восени Українське Біблійне Товариство представляє спеціальний проект, направлений на надання духовної підтримки окремій категорії українського народу. Цього року ми бажаємо приділити увагу проблемі, що стала результатом сумних подій у східних та південних регіонах нашої країни, – дітям-біженцям.

За оцінками Агентства ООН у справах біженців лише за перше півріччя 2014 р. близько 80 тисяч українських громадян були змушені залишити свої домівки. За цією цифрою стоять загублені долі, втрачені надії, зруйновані сподівання. Більшість із цих людей познайомились зі страхом і відчаєм, безпорадністю та насильством, отримавши рани, що загоюватимуться довгими роками.

Понад усе, ці обставини вкрай негативно впливають на дітей, їхній духовний стан. Багатьох із них такі випробування можуть підштовхнути до злочинності та жорстокості або ж завдати їм значних психологічних травм.

Саме для цих дітей ми прагнемо надрукувати та безкоштовно розповсюдити особливу дитячу Біблію російською та українською мовами (загальний запланований наклад – 30 тисяч примірників). Віримо, що через цю книгу, її просту мову та яскраві ілюстрації Господь зможе торкнутися дитячих сердець, показати їм Свою любов і дати розраду та підтримку.

Щиро запрошуємо Вас підтримати проект «Надія дітям-біженцям» своїми молитвами та пожертвами. Ми переконані, що разом, спільними зусиллями, ми зможемо допомогти цим дітям відчути Божу турботу і опіку.

Ви можете переказати свою пожертву на спеціальний рахунок Біблійного Товариства у відділенні найближчого банку.

Реквізити:

р/р 260053023336

у ХОУ ВАТ «Ощадбанк», м. Харків

МФО 351823, ЄДРПОУ 26420751

Призначення платежу: «Добровільна пожертва»

Або відправити поштовим переказом на адресу:

Східне Регіональне Біблійне Товариство України

вул. Мало-Панасівська, 10,

м. Харків, 61052

тел. (057) 712-13-85

Володимир Агафонов,

виконавчий директор

Східного Регіонального Біблійного Товариства України