Блага Звістка для підлітків та молоді у виправних установах

Серед наших співгромадян є чимало знедолених людей, яким украй необхідно почути біблійну звістку, що відкриває безмежну Божу любов і дає їм надію. Згідно зі своїм покликанням, Українське Біблійне Товариство щороку визначає окрему категорію таких людей, яким ми спільно з Вами можемо допомогти, й організовує спеціальний благодійний проект. Цього разу ми бажаємо звернути увагу на підлітків і молодь, що перебувають у виправних установах нашої країни.

На жаль, через певні обставини, що склалися у житті більшості з цих дітей, їхні батьки та інші дорослі, які їх оточують, не змогли або не захотіли виховати у них прагнення до добра, чистоти і побожності. Вони не мають належного прикладу для наслідування, не мають надії на майбутнє і, найважливіше, не знають, що в єднанні з Господом вони можуть досягти щастя й вічного життя. Статистика невтішна — з раннього віку ставши на неправильний шлях, переважна більшість із них після спецінтернату чи колонії для неповнолітніх повертається до злочинного життя. їхня доля, як і майбутнє наступних поколінь, під великою загрозою.

Однак із Божою допомогою, об’єднавши наші зусилля, ми можемо справити інший, кращий вплив на них, навчивши їх розрізняти добро від зла, проявивши любов і розуміння. Ми можемо допомогти їм, донісши вістку про всемогутнього, всевидячого і всезнаючого Господа, Який помер за них на хресті, Який розуміє їхні проблеми та Який бажає стати їхнім найкращим другом і постійним супутником. Із цією метою Біблійне Товариство бажає надрукувати особливе молодіжне видання Біблії (по 5 тис. примірників українською і російською мовами) із кольоровими вкладками, які значно полегшуватимуть юним читачам знайомство з Божим Словом та його вічними цінностями.

Запрошуємо Вас приєднатися до цього проекту під назвою «Блага Звістка для підлітків та молоді у виправних установах» і підтримати його молитовно та фінансово. Майбутнє нашої нації значною мірою залежить від належного виховання молодого покоління — слова премудрого Соломона найкраще передають наше покликання: «Привчай юнака до дороги його, і він, як постаріється, не уступиться з неї» (Приповісті 22:6).

Ви можете скористатися спеціальним рахунком Українського Біблійного Товариства у відділенні найближчого банку, вказавши нижчезазначені реквізити:

р/р 26008188063

у АТ «Райффайзен банк Аваль» м. Київ

МФО 380805, ЄДРПОУ 26185824

Призначення платежу: «Добровільна пожертва»

Також, якщо Вам буде зручно скористатися послугами ПриватБанку – Ви зможете переказати Вашу пожертву на рахунок

4405 88 58 1661 2003 Султан О.О (менеджер ПРБТУ)

Призначення платежу: «Добровільна пожертва», або зателефонувати за телефоном+38050979 30 51 для консультації.

Олексій Султан, Українське біблійне товариство

Ілюстрація: http://1.bp.blogspot.com/-IyVl3WE00bo/UH9v-PcxgkI/AAAAAAAAAYE/MxHLJlIJbD0/s400/Juvenile+Delinquency.jpg