Міжнародний місіонерський форум «100 балів»

17-05-2012, 1 комментарий

З 4 по 6 травня 2012 року у студентському містечку м.Буча пройшов Міжнародний місіонерський форум «100 балів». За три дні у курортній зоні християнського Інституту молодь знаходила нові шляхи служіння Богу та ділилася досвідом з іншими.

Вечір п’ятниці зустрічали в радісних посмішках,прославленні та піснях. Наступав суботній день, і молодь хотіла подарувати Богу свою радість  та почуття, переповнені любов’ю.  Гості з усіх місць України презентували Парад націй – яскраве та цікаве представлення. Кожний регіон демонстрував прапор, а також костюм своєї області.

З проповіддю виступили Артур Штеле, віце-президент генеральної конференції, та спеціальний гість ГК Орвіл Парчмент.

Програма була наповнена піснями, виставами, виступами гостей Форуму. Основною «ізюминкою» молодіжного з’їзду стали досвіди, які розповідали молоді люди з різних куточків України та ближнього закордону.  Вони ділилися тим, з якими труднощами зустрічаються віруючи студенти у ВНЗ, і якими чудовими шляхами веде їх Господь.

Того ж вечора приїжджаючи знайомилися, спілкувалися і раділи зустрічам.

Суботній ранок зустрів усіх учасників Форуму привітною погодою. З 9 години молодь прославляла Бога, разом молилася, брала участь у дискусіях, суботній школі, а також поглинала святі слова Бога під час проповідей.  Лунали досвіди, відео, пісні, — усе що приготували учасники, щоб підтримати один одного у служінні там, де вони знаходяться.

Вечір суботи був натхненним музичними виступами – кожна конференція України підготувала свій номер, який був представлений слухачам. Головними гостями, що прославляли Бога своїм співом, став гурт «Grase», м.Чернівці.

Продовження Форуму чекало учасників у неділю, коли кожен міг вибрати та прослухати цікавий актуальний семінар з різних форм служіння. Семінари проводили пастори, психологи та викладачі Українського гуманітарного інституту. Досвід, поради, креативні методи благовістя надихали молодь на організацію нових видів служіння у себе в містах.

Наповнені подіями дні пролетіли непомітно. Але кожен учасник, окрім неперевершених емоцій, повіз додому багаж нових ідей та натхнення на подальшу працю благовістя на найвищу оцінку – 100 балів.

Світлана Клінкова


Рубрика: Образ жизни

Комментарии (1):

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"