Місіонерський конгрес у Кривому Розі — крок до супутникової програми-2012

3-4 грудня в центральній громаді міста Кривий Ріг проходив місіонерський конгрес, на який запрошувались члени церкви Адвентистів сьомого дня з усіх громад міста, навколишніх сіл та м. Апостолове.

З вітальним словом до учасників звернувся пастор Василь Костюк. Він сказав, що саме сьогодні – день великих можливостей, коли можна безперешкодно звершувати необхідну роботу проповіді вічного Євангелія, використовуючи сучасні технології. Через те, що вже від 25 лютого 2012 року в Кривому Розі планується проведення всесвітньої супутникової програми «А что, если да?», він запевнив делегатів конгресу, що Господь з особливою увагою спостерігатиме за кожним словом, кроком та думкою організаторів супутникової програми, за майстерними рухами будівельників, які готують Будинок молитви до прийому гостей, та за відкритими серцями членів церкви, які, не шкодуючи власних зусиль та часу в молитвах, вийдуть на вулиці міста, аби запросити людей на програму та сповістити всім, що час благодаті ще не скінчився, і шанс прийти до Христа ще залишається.

Аби кожен на власному досвіді пережив теорію, почуту на семінарі, спікер конгресу пастор Леонід Рутковський на другий день конгресу, в неділю, організував вихід в місто, де скомплектовані групи на чолі з лідером протягом однієї години проводили анкетування мешканців міста та пропонували уроки з вивчення Біблії.

Результат вразив навіть тих, хто скептично ставився до подібного методу євангелізації, вони відчули, що Дух Святий ішов попереду кожної двійки…

Наостанок змістовного зібрання усіх чекала смачна картопля з грибами.

Наступний конгрес планується 17-18 грудня. Всіх бажаючих взяти участь чекаємо за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Отто Брозовського, 44а.

Олександр Пермінов