Як зупинити СНІД за одне покоління

05-12-2011, комментария 2

Гуляйполе Запорізької області. 1 грудня в День всесвітньої боротьби зі СНІДом кожного року в культурно-спортивному комплексі «Сучасник» проводяться заходи, на яких запрошують різних спеціалістів. Ці експерти, як правило, говорять про наслідки СНІДу, але у всього є й причина.

Де ж вона? Дивлячись на те, що Україна займає перше в Європі місце з розповсюдження цієї хвороби, необхідно відверто говорити правду і визнати, що причина перш за все криється в людській моралі. Тому на цю зустріч запросили не лікаря, а людину духовну, пастора Церкви християн адвентистів сьомого дня Петра Кривого. Петро Петрович показав, що у розповсюдженні ВІЛ-інфекції важливу роль грає аморальна поведінка людини. Якби людство відсьогодні почало жити згідно десяти Божих заповідей, цю епідемію можна було б зупинити за одне-два покоління.

Для цього необхідно виховувати в дітях любов до чистоти та святості, віру в вічне та правдиве слово Бога, який говорить:

«Хіба ви не знаєте, що ваше тіло то храм Духа Святого, що живе Він у вас, якого від Бога ви маєте, і ви не свої? Бо дорого куплені ви. Отож прославляйте Бога в тілі своєму та в дусі своєму, що Божі вони!» (1Кор.6:19, 20).

Гуляйпільська громада адвентистів сьомого дня веде активну пропаганду здорового способу життя не тільки серед прихожан, але й серед дітей та молоді нашого району. 9 січня молодіжний відділ церкви провів чотиригодинну програму для дітей «Країна здоров’я – країна життя» у Гуляйполі, а 1 червня — в селі Верхня Терса, де учасниками програми були дітки сіл Долинка та Воздвижівки.

Віримо, що Бог зробить через нашу, хоч і маленьку, громаду Свою справу з порятунку людей у Гуляйпільському районі.

Наталя Павелько


Рубрика: Здоровье, Образ жизни, Педагогика, Социальное служение, Церковь и общество

Комментарии (2):

  • Пинхас

    |

    Немного в замешательстве. Как наша церковь может участвовать в подобных мероприятиях если всему миру известно, что СПИД как таковой не доказан и не выявлен. Кто первый раз слышит об этом, введите в поиске — спид-диссиденты.
    Очень печально, что наша церковь использует информацию столетней давности, когда видеоролики ужасного качества и пассивное курение еще хуже чем обычное курение.


  • Пинхас

    |

    Призыв к морали и благочестивой жизни — благородное дело, но нужно опираться на достоверные источники, и если есть две теории, то их нужно озвучивать.
    Божьих благословений!


RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"