Криворізька молодь підбила підсумки року

29-11-2011, Комментариев нет

Днями молодь міста Кривий Ріг зустрілася під дахом Церкви десятої громади, що на мікрорайоні Зарічний. Причиною цього став кінець щорічного тижня молитви (в кожній громаді проходили молодіжні зустрічі, де юні брати та сестри особливим чином, у спільній молитві, могли подякувати Господу за 2011 рік, що минає). Хлопці та дівчата, наділені Божими талантами, мали змогу також продемонструвати чим вони займалися упродовж 2011 року, поділитися успішним та невдалим досвідом проповіді Євангелія вулицями міста, підбити підсумки місіонерської роботи і відпочинку та зарядити присутніх позитивним настроєм на наступний 2012 рік. В цьому їм допомагали пастори церкви, які поставили перед молоддю цікаві і слушні запитання:

  •  На скільки книг Священного Писання та Духа Пророцтва (Е. Уайт) я прочитав  цього року більше, ніж минулого?
  •  Скільки годин я просидів в Інтернеті, спілкуючись в соціальних мережах замість вивчення та дослідження Слова Божого?
  •  Чи виріс мій інтерес до вивчення Священного Писання?
  •  Скільки пам’ятних віршів я запам’ятав?
  •  Скільки часу я приділив молитві, тобто розмові з Богом?

Відповіді на питання, які кожен, хто уважно дослідив своє серце та розум, отримав завдяки дотику Святого Духа, сподіваюсь, стануть стимулом до Богопізнання у новому, 2012 році.

Для себе особисто я зробив важливий – такі питання варто задавати собі якомога частіше, адже вони допомагають тримати правильний курс в сучасному, безбожному світі.

Тож, спробуйте, дорогі читачі, задати і собі ці питання.  Можливо ви побачите, що рухаєтесь не в тому напрямі?  То ще, дяка Богу, є час змінити стежки свого життя. Тож поспішайте!

Олександр Пермінов


Рубрика: Образ жизни

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"