Криворізький адвентист переміг у конкурсі газети «Урядовий кур’єр»

25-11-2011, Комментариев нет

Завідуючий відділом фотоілюстрації та комп’ютерного забезпечення редакції газети «Сільське Криворіжжя», член четвертої громади церкви Адвентистів сьомого дня з Кривого Рога Олександр Пермінов визнаний переможцем Всеукраїнського фотоконкурсу «Мить доби і крок історії».

Саме під такою назвою наприкінці 2010 року редакція газети центральних органів виконавчої влади України «Урядовий кур’єр» оголосила фотоконкурс, присвячений 20-річчю Незалежності країни. До його участі були запрошені усі бажаючі: професійні фотожурналісти, майстри фотомистецтва, його аматори. Краще пізнати рідний край та своїх співвітчизників – стало чудовою нагодою для учасників творчого змагання, чиї світлини (кращі з кращих) з’являлися на шпальтах газети упродовж майже року.

З надісланих на конкурс більш ніж 25 знімків Олександра, 5 знайшли своє відображення на сторінках часопису.

Він мріяв про перемогу, але найбільшим його бажанням було показати красу рідної землі, її людей та звеличити ім’я Господа Бога, неперевершеного Творця всього прекрасного і неповторного. Тому з великою радістю зустрів звістку про перемогу у конкурсі: виборене перше місце та відповідну грошову премію.

Переможним було визнано знімок під назвою «Нарешті! або Чудо-вода дійшла до села». На ньому відображено момент запуску водогону в селі Златоустівка Криворізького району. Піднесений емоційний стан жителів села на світлині тісно перегукується з неймовірною радістю дітей, які, не позуючи перед камерою, сміючись та радіючи життєдайній волозі, бризкалися та купалися в довгоочікуваній рідині.

Олександр Пермінов

Інформацію про конкурс і роботи переможців можна подивитися тут: http://www.ukurier.gov.ua/uk/articles/nazivayemo-peremozhciv-nashogo-fotokonkursu-mit-do/


Рубрика: Искусство, Образ жизни, Церковь и медиа

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"