Хочеш бути здоровим – будь ним у Кривому Розі разом з Петром Попелішком

Днями на базі другої адвентистської громади Кривого Рогу пастор Петро Попелішко проводив медичний семінар. На захід зібралося щонайменше 30 чоловік. Були присутні керівники відділів здоров’я, члени церкви, люди, яким не байдужий стан їхнього здоров’я.

Організатор семінару порушив ряд важливих питань: чи можна приймати біоактивні добавки, що їсти зранку, в обід та увечері, аби почувати себе добре, які медичні засоби ми як християни не повинні приймати взагалі ні в якому разі. Петро зазначив, що фізична складова нашого життя невід’ємно пов’язана з духовною і навпаки, і що диявол, знаючи всі ці закономірності, використовує їх аби звести вірних Божому слову людей у пастку, а в кінці-кінців до загибелі. Велику увагу Попелішко приділив питанню вживання гомеопатичних препаратів, адже як всім відомо, лікарі все частіше приписують хворим саме такі ліки. Як з’ясувалося, історія виникнення та набуття лікувальних властивостей у цих препаратів немає нічого спільного з лікуванням, яке пропонує Господь в Біблії, а отже, отримавши рецепт для лікування від лікаря, варто в аптеці попередити, що гомеопатичні препарати можна не шукати.

  

Було приємно бачити, як усі почали застосовувати на практиці почуте та побачене, куштуючи смачний та корисний український борщ та бажаючи один одному гарного апетиту, доброго настрою та міцного здоров’я.

Олександр Пермінов