Щасливий той, хто щасливий у сім’ї

15-03-2011, Комментариев нет

img045Як повідомляє газета «Сегодня», за даними опитування Київського міжнародного інституту соціології: у чому полягає щастя, від чого воно залежить, 39,4% респондентів віддали перевагу сімейним цінностям, 32,4% — здоров’ю. Від саморозвитку, роботи, стабільності в країні залежить щастя лише 15,9%, 9,8% і 3,7% українців відповідно. Тобто, не дивлячись на фінансову кризу, природні катаклізми та професійний зріст, головним для того, щоб бути щасливим, є збереження інституту сім’ї, покращення сімейних стосунків.

Таку закономірність відмічав ще Лев Толстой у ХІХ столітті: «Щасливий той, хто щасливий у сім’ї».

Розуміючи актуальність зазначеного питання, Святошинська громада в місті Києві Церкви адвентистів сьомого дня протягом двох місяців з 12.03.2011 до 30.04.2011 кожні суботу, понеділок та середу о 19.00 у приміщенні міського кінотеатру проводить зустрічі під загальною назвою «Мій дім — моя фортеця».

Ця духовно-просвітницька програма розрахована на одружених і тих, хто тільки планує створити сім’ю, людей з великим стажем сімейного життя і молоді сім’ї, хто надає перевагу ґрунтовному підходу до вивчення будь-якого питання, і тих, хто втомився від повчань та нотацій, — усіх зацікавлених у покращенні сімейної атмосфери, а відтак бути щасливим.

Відвідувачам пропонується взяти участь в обговоренні таких тем:

  • стилі виховання в сім’ї;
  • вплив ЗМІ на свідомість;
  • працювати чи багато працювати;
  • що таке позитивне мислення;
  • сексуальна свобода чи катастрофа;
  • види залежності і способи їх уникнення;
  • чому необхідно поступати згідно із сумлінням навіть тоді, коли всі сміються над тобою

та багато інших.

Перші зустрічі довели, що проект знайшов відгук у суспільстві: у наповненому залі кожного разу є до десяти родин по два-три представники. Аудиторію умовно можна розподілити на три категорії: молоді люди, люди середнього віку і сивочолі бабусі та дідусі. Останні дві групи висловлюють особливе захоплення від почутого, пояснюючи це тим, що інформацію такого змісту не викладають ні в школах, ні у вузах, але володіючи нею свого часу можна уникнути багатьох помилок.

Зустрічі проходять з використанням різноманітних наочності, відеосюжетів. Слухачі мають змогу після робочого дня налаштуватися на співпрацю під час чудового музичного номера. У подальшому планується відводити деякий час на відповіді на запитання із залу.

Детальнішу інформацію можна отримати за номерами:

063 488 78 47, 050 236 15 56 — Геннадій Григорович Осипчук;

066 981 88 94 — Оксана Володимирівна Лівшун.


Рубрика: Образ жизни, Семья, Социальное служение, Церковь и общество

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"