Уринотерапія з точки зору Біблії

Нерідко доводиться чути захоплені відгуки  людей про лікування сечею. На полицях  сучасних  книжкових супермаркетів, можна знайти літературу по уринотерапії, та й у радянські часи методика була популярною. З вуст у вуста переходять розповіді про чудові зцілення, бабусі сидячи на лавочках розповідають, яка методика проста, дешева, доступна і помічна. Сечу застосовують для обмивання ран, для закапування у ніс, око, вухо, роблять компреси, нею роблять масаж і навіть п’ють.

А якщо можна пити сечу, то чого би і калом  не полікуватися? Можна коров’ячим (корова ж їсть стільки трави, отже і кал її цілющий), а можна і своїм, все ж таки своє, рідне.


Але перше ніж застосувати якусь нетрадиційну методику, кожен християнин повинен поцікавитися її походженням. В Євангелії від Івана 7:17 сказано: ,, Коли хто хоче волю чинити Його, той довідається про науку, чи від Бога вона…»

Виявляється ця методика прийшла до нас від язичників, уринотерапію практикували ще у стародавньому Єгипті, сучасною її батьківщиною є Індія.

Індуси вірять, що високо в горах сидить бог Шива, а річка Ганг, що протікає через всю країну — його сеча, її вважають священною. Індуси купаються у водах Гангу, для них це особливе благословіння, чистять зуби, п’ють воду, справляють у неї свої фізіологічні потреби, ховають своїх померлих.  Ганг — це кладовище, у його  каламутних водах плаває тисячі трупів.

Для індусів священні води Гангу являються першою матір’ю, другою вони вважать священну корову, і третьою вважають свою фізіологічну мати. Священні корови гуляють по всьому місту, люди віддають їм божественні почесті, моляться до них ледь торкаючись кінчиками пальців.

Якщо корова зайшла у будинок, це розцінюється  як велике свято. Сеча корови вважається цілющою, нею поливають хворих, а також вживають всередину, намащують собі голови,  вірять, що тоді день пройде вдало. Існують навіть пам’ятники  і храми коровам, до яких люди приносять дари.

Використовують сечу також і йоги, для того , щоб швидше отримати просвітлення і вийти у ,, нірвану «. Вони вірять , що вона допомагає їм швидше піднімати енергію кундаліні з чакри в чакру, щоб через нібито ,,третє око» вийти у Всесвіт і об’єднатися з божеством . Релігія  індуїзму навчає, що людина сама , своїми зусиллями може стати богом. У цій релігії чується нашіптування сатани, яке уперше прозвучало в Едемському саду -,, і будете, як боги…»

У східному трактаті ,,Шивамбукальпе» (індуси вірять, що його написав сам бог Шива) читаємо такі слова: ,,Очищення і правильна техніка  прийому сечі на протязі одного місяця призводить до знищення вроджених захворювань і повністю очищує внутрішні органи. Після двох місяців почуття загострюються… Після п’яти місяців посвячений робиться ясновидцем, після семи місяців людина робиться надзвичайно могутньою, а після восьми сяє як сонце. Після 12 років, вона робиться безсмертною. «

Якщо вірити цьому тексту, то для досягнення вічного життя, нам потрібна  лише уріна.

Сатаністи на своїх чорних месах пожирають кал і п’ють мочу, для них це символ повстання проти Творця світу, людські екскременти слугують їм для чарівництва.

Нерідко в підручниках  по уринотерапії можуть цитувати навіть вірші з Біблії:, як наприклад цей —  ,, Пий воду з криниці своєї, і текуче з колодязя свого, чи ж мають на вулицю вилиті бути джерела твої, а на площі — потоки твоєї води? Нехай вони будуть для тебе самого, а не для чужих із тобою!» ( Пр.5:15-17)

На перший погляд здається, що насправді у цьому вірші йдеться про уріну, що її потрібно вживати. Але якщо, ви уважно прочитаєте весь розділ, який називається

,,Не зближайся до блудниці «, то ви зрозумієте, що в ньому Господь застерігає молодого хлопця від перелюбу.

Про те, що будуть неправильно трактувати Біблію , Дух Пророцтва попереджає нас через Олену Уайт : ,, Щоб обґрунтувати хибні вчення, або нехристиянські звичаї, дехто вихоплює окремі місця Святого Письма вириваючи їх з контексту цілого розділу… З хитрістю змія, вони таким чином шукають доказів у віршах,  не пов’язаних один з одним для виправдання своїх тілесних бажань» (Велика боротьба, ст.488).

Коли Господь створював людину, Він все продумав до дрібниць,  він створив організм людини досконалим, націленим до вічного життя. Вживаючи свої нечистоти, ми насміхаємося над  Богом як над Творцем. Він створив сечовий міхур, нирки, кишківник для того, щоб нечистоти людини  виходили назовні, ми ж споживаючи їх, або лікуючись ними,  кидаємо Йому тим самим  виклик як досконалому Творцю.  Якщо би вони були такі корисні, то Господь би створив замкнену систему, наприклад як велике і мале коло кровообігу.

Коли Бог  виводив свій народ із єгипетського рабства Він дав постанову, як поводитися зі своїми відходами — Книга повторення Закону 23:13-15 : ,,А місце на потребу тобі буде поза табором, щоб виходити тобі туди назовні. А лопатка буде в тебе на поясі твоїм; і станеться, коли ти сидітимеш назовні, то будеш копати нею, і знову закриєш свою нечистість, бо Господь, Бог твій , ходить у середині табору твого, щоб тебе спасати і видавати ворогів твоїх    тобі. І буде табір твій святий, і Він не побачить у тебе соромітної речі і не відвернеться.»

У цьому вірші чітко сказано, що  потрібно робити з людськими екскрементами, також наголошено, що — це сором, якщо вони будуть у таборі,  то Господь може відвернути Своє лице від  нечистоплотних людей.

У Книзі Левит 7:21 читаємо:,, А коли хто доторкнеться до чогось нечистого, до нечистоти людської, або до нечистої худоби, або до всього нечистого плазуючого, та про те буде їсти з м’яса мирної жертви, що Господня вона, то буде той винищений із народу свого.»

У цьому вірші, ми бачимо, що до людських відходів навіть торкатися не можна, не те, що споживати, чи ними лікуватися.

Господь чітко вказав людині, що вона повинна споживати у їжу  Бут. 1:29: ,, І сказав Бог: ,, Оце дав Я вам усю ярину, що розсіває насіння, що на всій землі, і кожне дерево, що на ньому плід деревний, що воно розсіває насіння, — нехай буде на їжу це вам!»

Деякі люди згадують вірші з книги пророка Ісайї 36:12, друга книга царів 18:27: ,, І сказав великий чашник: ,, Чи пан мій послав мене говорити  ці слова до твого пана та до тебе? Хіба не до цих людей, що сидять на мурі, щоб із вами  їсти свій кал та пити свою сечу.» Цей вірш не на користь уринотерапії, цей випадок згадується як велике нещастя для людей,  вони божеволіючи із голоду споживали свої нечистоти. Цар асирійський казав не слухати Єзекії, а примиритися з ним і тоді будете кожен їсти свій виноград і пити воду із своєї криниці.

Прихильники уринотерапії стверджують, що сеча чиста, бо це відфільтрована кров.

Справді, у  медичному словнику дається таке визначення сечі: ,,Сеча — це продукт обміну речовин, який утворюється внаслідок фільтрації крові нирками».

Якщо би навіть це і було так, то  Господь забороняє  споживати кров Книга Левит 3:17:

,,Оце постанова вічна для ваших родів у всіх осадах ваших: жодного лою й  жодної крови не будете їсти».

В хімічному відношенні сеча — це складний розчин, який містить більше 150 компонентів — сечовина, сечова кислота, щавелева кислота, креатинін, мінеральні солі, різні токсичні речовини, гормони, вітаміни і т.д. Зміни фізико — хімічних властивостей сечі свідчать про наявність певних захворювань. Наприклад виділення темно — жовтої , або зеленкуватої сечі свідчить про захворювання печінки, сеча кольору м’ясних помиїв — про серйозні захворювання сечостатевих органів, присутність білка — про наявність запальних процесів у нирках і сечовому міхурі, присутність цукру — про діабет.

Якщо людина, яка страждає пієлонефритом помочиться на рану, то у неї може розвинутися  абсцес, сепсис і гангрена, бо при цьому захворюванні сеча кишить хвороботворними бактеріями. Пиття сечі часто призводить до загострення виразки шлунку, виникнення гастритів і ентероколітів, враження внутрішніх органів. До ще більш трагічних наслідків призводить пиття сечі інших людей ( вони можуть хворіти венеричними захворюваннями, туберкульозом.)  При тривалому практикуванні уринотерапії у людини згодом розвивається цироз печінки, від тривалого отруєння мозку людина може страждати різними психічними розладами.

Уринотерапія шкідлива для любої людини, вона має безліч побічних ефектів. В деяких популярних брошурах рекомендують вживати всю  добову дозу сечі. Так як вона містить також і гормони, то це означає, що ви приймете 40 мг преднізолону. Для порівняння —  рекомендована доза аптечного преднізолону від 4 до 20 мг на добу, або таблетки по 5 мг. В аптеках гормони можна купити тільки по рецепту, без рецепту продають мазі для зовнішнього натирання, гідрокортизонові наприклад. В інструкції вказано, що її не можна використовувати довго.

Якщо робити шестиразовий масаж упареною сечею кожен раз, як це рекомендують підручники, то через роки у вас відбудеться пришвидшене старіння, остеопороз, ожиріння, ранній клімакс, порушення психіки. На визначеній фазі такого уринолікування у людини виникнуть незворотні зміни в організмі  і вона стає інвалідом.

Вироблення гормонів в організмі знаходиться під жорстким контролем гіпофізу і гіпоталамусу. Як тільки деяка кількість гормону виходить з сечею, гіпофіз і гіпоталамус його,, не враховують «. А це означає, що приймаючи сечу в середину, або натираючись нею ( особливо упареною, тобто концентрованою) ми вводимо в організм ,, невраховані » дози гормонів. Вони ламають систему регуляції гормональної секреції, і організм не може вже сам в нормальній кількості виробляти гормони. Гормональні порушення в організмі можуть обернутися важкими недугами — захворювання щитовидної залози, підшлункової залози і т.д.( всіх залоз внутрішньої секреції).

Уринолікування шкодить не тільки фізичному здоров’ю а і духовному.  Не для того нас визволив Господь, щоб ми сквернили тіла свої, уподібнюючись язичникам, занечищали Храм духа Святого: ,, Чи не знаєте ви, що ви — Божий храм, і Дух Божий у вас пробуває? Як хто нівечить Божого храма, того знівечить Бог, бо храм Божий святий, а храм той — то ви!» (1Кор.3:16).

Ірина Харачко