Криворіжжя накрила хвиля святкових концертів

10-01-2011, Комментариев нет

img_0948Другий день підряд молодь Кривого Рогу на чолі з пастирем Олександром Слюсарським влаштовує святкові концерти, присвячені державному святу — Різдву Христовому. Орендований палац імені Богдана Хмельницького восьмого січня очікував на бажаючих познайомитися з реальним змістом Різдва Христового, розділити радість спілкування та невимушену посмішку дітей, яких на диво було більше, ніж очікували організатори.

На сцені були представлені дуети, тріо, сольні номери, інструментальні композиції присвячені загальній темі Різдва. Усіх вразив спів молодіжного хору на чолі з диригентом Вірою Гребінь та композицією «Щедрик» Миколи Леонтовича на християнську манеру.

img_0956

img_0952

Адміністрація палацу висловила особисту подяку за свято, яке  влаштувала церква. «Такого концерту ми вже давно не бачили», — говорили майже усі очевидці події. Брати і сестри церкви адвентистів сьомого дня раділи, що ім’я Господа було прославлене, істина Божа була донесена. Хто її прийняв? Час покаже…

Олександр Пермінов


Рубрика: Искусство, Образ жизни, Церковь и общество

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"