Криворожани побачили Різдво очима тварин

Спільними зусиллями двох славетних міст Дніпропетровська і Кривого Рога, а саме їх дорогоцінними, талановитими, а головне працьовитими людьми була організована постановка сцени народження Ісуса очима тварин. До складу лялькового театру ввійшли курочка, корова, коза та два осли. На базі палацу імені Богдана Хмельницького зранку та четвертої громади Кривого Рогу в обідню пору дня відбулися зустрічі з найменшими улюбленцями ляльок і театру.


Віталій Токарюк разом зі своєю сестричкою Вікою, якій виповнилось вісім років, уперше відвідали театр. «Сестричці сподобалось! — говорить Віталій, — Адже це діти і їм треба пояснювати істину на зрозумілій мові, а ляльковий театр — це саме та мова».

Після виступу учасник постановки театру Діма Піров з Кривого Рогу поділився своїми враженнями, сказавши, що дебют хоча й складно, але відбувся! Потім зізнався, що було страшнувато, адже погодився на допомогу в постановці спектаклю не маючи практично ніякого досвіду, тому що вважав, що так зможе донести вістку Євангелія людям, вістку, що Різдво Христове настало.

Олександр Пермінов

Фото: Вікторії Гурко