Християнська віра змінює злочинця краще, ніж тюрма

26-11-2010, Комментариев нет

pa167652У Полицькій колонії № 76 (Рівненській області), в якій команда під координування Андрія Терещука працювала два роки (історію про початок цього служіння див. тут) поспів перший «урожай». 16 жовтня 2010 року відбулося хрещення нашого брата Алєксі.

На обряд святого хрещення зібралось багато в’язнів, і ті, хто відвідує по суботах богослужіння, і християни віри євангельської. У цей день панувала атмосфера свята, раділо все Небо.  В таких умовах такий обряд Андрій здійснював уперше. Адміністрація в’язниці дала невеличкий басейн, що послужив баптистерієм. В’язні, які обслуговують котельну, проявили гостинність, кожен старався  і помагав, чим міг: до приїзду нашої команди, лавки були вже виставлені на подвір’ї, перед самим хрещенням знайшли водопровідні  шланги, щоб наповнити басейн теплою водою. Бог усе підготував і перевершив усі наші очікування.

pa167611

pa167598

А щодо Алєксі, його почуття не потребують коментарю, все видно на світлині. Здійснилась його мрія, він склав заповіт з Богом і прийняв синівство, отож нехай Господь і надалі благословить його в духовному зростанні та подальшій життєвій дорозі.

pa167648_3

Боже проведіння відкрило нам двері також для служіння у двох інших колоніях Волинської області: № 42 в м. Маневичі та №84 м. Цумань, Управління департаменту надав дозволи на проведення там Богослужінь саме у суботу. 13 листопада 2010 р. відбулася перша поїздка в Маневицьку колонію.  На зустріч прийшло близько 150 в’язнів. Брат Валерій — постійний учасник команди, який до навернення, відбував покарання саме в цій колонії, розповів про своє життя після звільнення. Яке було взаємне здивування з одного боку тих, хто прийшов на зустріч і побачив знайомого «побратима» Валеру, і з іншого — Валері побачити саме тих людей, які здавалось були так далекі від Бога і раніше відверто відкидали Творця.

pa167676_32

Ми й надалі будемо з вами ділитись досвідами Божої праці у в’язницях. Просимо вас підтримувати нас  в своїх молитвах за цю справу.

Ольга Лаптєва

В сюжеті:
Господь дбає про те, щоб Його робота у в’язниці здійснилася


Рубрика: Жизненные истории, Образ жизни, Социальное служение, Церковь и общество

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"