Адвентисти привітали з професійним святом працівників ЗМІ

ЧЕРНІВЕЦЬКА обл. — Адвентистська  церква в знак професійного свята (День журналіста) підготувала та передала близько 70 подарункових пакетів  трьом телестудіям та дев’яти редакціям газет, які знаходяться в м. Чернівці.

З підтримки Відділу  інформації та відділу Адвентистської місії Буковинської конференції, а також Миколи Гунька та Михайла Максимчука були приготовані подарункові пакети, в які входили книги: «Історія церкви Адвентистів сьомого дня в Україні», «Как победить усталость», «Притчі Ісуса Христа» та буклети про телеканал «Надія», церкву АСД, а також відкритка із Законом Божим.

Ці подарункові пакети передані працівникам ЗМІ в місті Чернівці, а саме телеканалам: «ТВА», «Чернівці», «Держтелерадіо компанія», «5 канал» а також працівникам редакцій газет: «Молодий Буковинець», «Буковина», «Чернівці», «Доба»,  «Погляд»,  «Зоріле Буковіне», «Свобода слова» та «Час».

Головних редакторів, журналістів та інших працівників, які отримали подарунки цікавило одне питання, яка організація їх вітає? Дізнавшись, що з професійним святом — «Днем журналіста» їх вітала церква Адвентистів сьомого дня, всі щиро дякували з усмішкою на обличчі.

Ігор Тимко

Фото:  Михайло  Максимчук