Молодіжний місіонерський конгрес СДК «Ідіть і навчіть» пройшов на «п’ять з плюсом»

Дочекавшись на дружину з роботи, швидко зібравши речі, бігом вилетіли на електричку до Дніпропетровська. Там 14-16 травня в центральній громаді, що на Наримській, повинен був проходити молодіжний місіонерський конгрес СДК (Східно-Дніпровської конференції).








Енергодар, Київ, Одеса, Павлоград, Кривий Ріг, Харків, Апостолове, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ і Новомосковськ стали свідками цієї події. Гостями конгресу були також керівник Відділу молодіжного служіння (ВМС) в Українській уніонній конференції Володимир Велечук і керівник ВМС Центральної конференції Роман Циганюк. Вони підготували два «смачних» семінари: «Адвентизм — це круто, чи відстой?» та «В чому Бог має потребу?».

Кухарі з своєї сторони теж готували смачні «семінари»: з кожним сніданком, обідом, вечерею мозок працював краще, думки ж були чистіші та прозоріші.

Родзинкою першого дня, суботи, став круглий стіл. На нього кожен бажаючий міг принести купу запитань, на які з задоволенням відповідали пастори, цитуючи Слово Боже, Дух Пророцтва та використовуючи свій багаторічний досвід у служінні.

На закуску, другого дня  організатори приготували місіонерський вихід. Делегати самостійно вибирали рід місіонерської роботи, який став їм до вподоби. На порядку денному постало три напрямки: прибирання парків, відвідування дітей у дитячому будинку та місіонерський вихід від дверей до дверей з уроками 1+1. Кожен бажаючий поділитися своїми враженнями, помічав, що займатися місіонерською роботою легко, цікаво та корисно.

Завершальний десертом цієї зустрічі була спільна молитва. Взявшись за руки та створивши величезне коло, кожен вголос міг сказати Богу про своє рішення служити Йому, продовжувати Його справу, адже все це — святий обов’язок християнина, а тобто мене!

Олександр Пермінов

Фото Олександра Пермінова і Андрія Цибакова