Криворізький фестиваль перетворився на місіонерський концерт

Ідея концерту виникла не випадково. Більшістю була сприйнята і підтримана. Вже за три тижні до початку фестивалю були розроблені запрошення (близько 400 штук) та афіши, які були розклеєні в церквах АСД міста Кривий Ріг. Один плакат розміром двох форматів А1 — для виходу в місто та наглядної реклами концерту під звук гітари та християнських пісень, роздачею свіжого номеру газети „Вічний скарб». Просто так подаровані листівки з надписом „Ти особливий» чи „Ісус тебе любить» викликали посмішку на обличчях людей. В усьому відчувалася Божа любов.

Настало довгоочікуване 25 квітня. На фестиваль з’їхалися співочі колективи з різних міст таких, як Інгулець, Апостолове. Особисто я був очевидцем смачного та калорійного обіду, — це той час перепочинку між фестивалем та концертом. А також безпосереднім учасником концерту.

На концерт прийшло близько десяти нових осіб, переважна кількість — друзі з університетів, знайомі. Було представлено понад 15 номерів художньої самодіяльності. Мелодекламації, тріо, дует, сольні номери, гра на музичних інструментах не залишила байдужими тих, хто прийшов до молитовного будинку зі скептичним настроєм.

Ім’я Ісуса Христа було прославлене. Його вістка продовжує звучати в піснях, історіях, Слові Божому. А це дає сили йти далі, співати, грати, а отже жити для Його Слави…

Олександр Пермінов

Фото Даниїла Ткаченка