Українці проти діяльності екстрасенсів, знахарів, ворожок, хіромантів та астрологів!

22-04-2010, комментария 3

3110_161222

Українці, які майже стовідсотково сповідують християнську віру, з радістю зустріли новину про те, що парламентарі пропонують заборонити діяльність екстрасенсів, знахарів, ворожок, хіромантів, астрологів, ясновидців, віщунів, провидців, адже співпрацюють вони не з Богом, а це засуджується Святим Письмом.

Читаючи Святе Письмо, знаходимо, що колись з історичної арени зійшли цілі народи, які загравали з цим злом. Отже, ця проблема не теперішня, вона була завжди. Тому в Біблії Бог дав чіткі вказівки щодо цього. «Не будете ворожити і не будете чарувати! Не звертайтесь до духів померлих та до ворожбитів, і не доводьте себе до опоганення ними. Я — Господь, Бог ваш!» (Лев. 19:26,31); «Нехай не знайдеться між тобою такий, хто переводить свого сина чи доньку свою через огонь, хто ворожить ворожбу, хто ворожить по хмарах, і хто ворожить по птахах, і хто чарівник, і хто чорнокнижник, і хто викликає духа померлого та духа віщого, і хто питає померлих. Бо гидота для Господа кожен, хто чинить таке, і через ті гидоти Господь, Бог твій виганяє їх перед тобою» (Втор. 18:10-12).

Ці останні слова спонукують замислитися всіх, хто вважає себе патріотом рідної української землі. Ми живемо у нелегкий час становлення України як незалежної, економічно стабільної держави. Ми прагнемо бачити наш рідний край заможним, квітучим, людей щасливими. І чи є потреба нам сьогодні у ложці дьогтю, яка може зіпсувати бочку меду? Чи потрібні нашому суспільству ті гидоти, які в очах Бога були, є і залишаться злом?

Хоча ворожбити й чинять чудеса, проте пропоную розглянути одну біблійну історію, який розставить все на свої місця. Це подія, яка трапилась з апостолом Павлом під час подорожі на острів Кіпр. «А коли перейшли аж до Пафи весь острів, то знайшли ворожбита одного, лжепророка юдеянина, на ім’я Варісус. Він був при проконсулі Сергії Павлі, чоловіку розумнім. Той закликав Варнаву та Савла, і прагнув послухати Божого Слова. Але їм опирався Еліма ворожбит, той — бо ім’я його перекладається так — і намагався відвернути від віри проконсула. Але Савл, ще й Павло він він переповнився Духом Святим і на нього споглянув, і промовив: «О сину дияволів, повний всякого підступу та всякої злості, ти ворогу всякої правди! Чи не перестанеш ти плутати простих Господніх доріг? І тепер ось на тебе Господня рука, — ти станеш сліпий, і сонця бачити не будеш до часу!» І миттю обняв того морок та темрява, і став він ходити навпомацки та слухати поводатора… Тоді той проконсул, як побачив, що сталося, увірував, і здивувався науці Господній!» (Дії 13:6-12). Тому парламентарям раджу не лякатись представників темних сил, а сміливо прийняти Закон про заборону їхньої діяльності. Згадайте реформаторів Біблії — царів Іосію, Єзекію, Іосафата, які отримали Боже благословення за те, що очистили свого часу країну від такого роду діяльності.

Микола Гунько


Рубрика: Здоровье, Мир религий, Образ жизни

Комментарии (3):

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"