Пісенне свято на Хотинщині

22-05-2009, Комментариев нет


Слава Богу за чудові вечори пісенного служіння, які проводяться на території Буковинської конференції. 16 травня відбувся черговий вечір акапельної пісні у с. Клішківці, що на Хотинщині. Це було справжнє пісенне свято, на якому мала змогу зустрітися молодь усього району. Колективи та виконавці майже із всіх громад району брали участь в цьому служінні, були також гості з інших районів Чернівецької області.
В програмі прозвучало більше двадцяти п’яти пісень. Президент Буковинської конференції І.С. Завадюк сказав: «Це один із найкращих вечорів акапельного співу, на яких я побував. І це не тільки тому, що саме тут я почув пісні моєї молодості, і не тому, що я побачив тут нові таланти, але тому, що стиль та манери виконання постійно покращуються. Слава Богу за це!»
Справді, безперестанку хочеться дякувати Богу, за таку велику армію молодих людей наділених чудовими голосами, які вони використовують для Його слави.
Керівник відділу інформації м. Хотин Ігор Тимко


Рубрика: Искусство, Церковь и общество

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"