«Хто говорить або пише – той сіє, хто слухає або читає – той збирає»

30-04-2009, Комментариев нет

Саме такими словами, написаними в актовому залі, зустріла «Теребовлянська обласна школа для глухих дітей» членів адвентистської Церкви, які від імені Всеукраїнського благодійного фонду «Є краще життя» проводили програму здоров’я.

Стало доброю традицією один раз на квартал мати такі зустрічі з дітьми, які не чують. Остання програма, яка проходила 16-18 березня, була насичена цікавою інформацією про сьогодення людини, здоровий спосіб життя, профілактику захворювань, стосунки в сім’ї та багато іншого. На зустрічі були присутні п’ятдесят учнів і десять викладачів.

Дана програма проводилась у формі лекцій у супроводі слайдо-презентацій, демонструвалися документальні фільми, і певний час був виділений для обговорення і співрозмов. Завдяки вмінню «говорити» мовою жестів для глухих ведучий програми Олег Шумчук зміг донести до свідомості присутніх багато цікавого і корисного. Кожна зустріч завершувалася показом християнського фільму з участю глухих акторів.

На завершення програми школі було подаровано півтори сотні книг християнського напрямку, шістдесят газет «Вічний скарб» і двадцять DVD-дисків.

Дирекція цього закладу написала подячного листа і висловила бажання, щоб і в майбутньому такі зустрічі неодноразово повторювалися.

Дяка Господу, що у наш час навіть вуха глухих можуть «чути» важливі істини про здоров’я і повноцінне життя, яке Бог дає людям.

Михайло Каратіцький


Рубрика: Социальное служение, Церковь и общество

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"