Лепта музичного відділу в справу спасіння


Дитячий хор «Фіміам», колективи «Авда», «Сіон», «Новий день», «Відродження», дует громади Новоселиця, ансамбль бандуристів «Буковинська перлина» брали участь у програмі євангеліста Штефана Раду, що проходила у Чернівцях. Особливістю музичного служіння на цій програмі було те, що всі твори звучали а сарреlla, що створювало особливо урочисту атмосферу.

Останньої суботи лютого квартет «Відродження» разом із пастором Степаном Гайсаном мали нагоду відвідати кілька громад Київської області. Ми насолоджувались прекрасними краєвидами, а також мали змогу співати на славу Божу у громадах с. Безугляки, м. Сквира, с. Шамраївка, с. Володарка та м. Біла Церква. Ці служіння пройшли на одному диханні.

Скрізь і всюди ми відчували присутність та підтримку Господа і Спасителя Ісуса Христа. Кожна церква радо і тепло приймала нас. І не зважаючи на втому від тривалої поїздки в кожній церкві ми співали з натхненням і легкістю. Ми бачили, що люди розуміють і сприймають нас. Ми переконались у важливості тієї справи, яку Бог довірив нам, адже знаючи про приїзд колективу, члени громад запрошували на служіння своїх рідних та друзів.

Керівник музичного відділу Буковинської конференції Петро Романик