У Києві сотнями приймають Христа

03-03-2009, Комментариев нет


«ЗНАЙТЕ БІБЛІЮ КРАЩЕ» – таке питання зазначено у буклеті-запрошенні на програму християнської телекомпанії “Три Ангели” і Заокської духовної академії, яку проводили з 31 січня до 17 лютого в м. Києві викладачі академії Олена та Вадим Бутови, а також Олексій Опарін – письменник, лікар-терапевт, дослідник.
Зустрічі проходили у дві зміни, але великий актовий зал Будинку кіно не вміщував усіх бажаючих. Зареєструвалося 1 868 чоловік, які прийшли на програму хоча б один раз. Серед них ріелтери і медпрацівники, керівники структурних підрозділів підприємств і студенти, домогосподарки і пенсіонери – ні вік, ні соціальний статус, навіть віросповідання не стали на перешкоді до здобуття знань з апологетики, біблійної історії та археології. Людей, які виявили бажання одночасно з відвідуванням заходу систематично досліджувати Біблію за уроками “Новая жизнь” – тисяча осіб.

Результатом такої зацікавленості стало те, що 174 чоловік визнали Богом Христа.
Служителі громади Церкви, яка опікувалася проведенням програми, пояснюють цей факт в сучасному суспільстві, де не бракує будь-якої інформації, тим, що серед різноманіття духовних програм, які пропонуються до уваги киян, дуже мало з поглибленим вивченням Святого Письма. Також зазначають співпрацю усіх громад Адвентистів Сьомого Дня м. Києва, які роздали 35 000 змістовних запрошень. Унаслідок цього серед присутніх у залі тих, хто прийшов зі своїми знайомими, підняло руки 50% і 50% — тих, хто знайшов у поштових скриньках запрошення, і лише близько 10 чоловік прийшло на програму, ознайомившись з рекламними плакатами в місті. Та вирішальним фактором була постійна молитва всієї громади протягом 2 років про навернення конкретної кількості осіб – 120. Господь зробив більше — “А Тому, Хто може зробити значно більш над усе, чого просимо або думаємо, силою, що діє в нас, Тому слава в Церкві та в Христі Ісусі на всі покоління на вічні віки. Амінь” (Еф. 3:20-21). Ці слова, написані в сиву давнину, лишаються актуальними й сьогодні!
Оксана Лівшун
фото Анатолія Антонюка
***
В Киеве прошла евангельская программа «Вопреки времени»

«Вопреки времени» такое неофициальное название мы дали прошедшей в Киеве в феврале месяце евангельской программе.
К программе было напечатано 350 000 цветных пригласительных билетов формата А4. Для ее проведения был арендован зал Дома кино на 700 мест в центре Киева. Программа проходила в 2 смены ? в 17 и 19 часов. Каждая смена состояла из двух частей. Первую часть, посвященную библейской истории и археологии, проводил профессор Алексей Опарин, который читал темы о Всемирном потопе, Содоме и Гоморре, Вавилонской цивилизации, истории, астрологии и пророчествам Нострадамуса. Вторую часть программы, по изучению Библии, проводил пастор Вадим Бутов, который в настоящее время совершает служение Президента Волжской конференции (центр в Саратове) Западно-Российского униона. Музыкальная часть программы была подготовлена исполнителями: Эдуардом Ильницким из Ужгорода, Снежаной Кушнир из Черновцов, Ириной Пройдаковой из Харькова. Открывал программу руководитель адвентистского телецентра, пастор 13-й общины г. Киева Денис Кныш.
На первую встречу пришло более 1300 желающих и на протяжении всей программы их число не было менее 1000. Это была одна из самых многочисленных евангельских программ Церкви АСД за последний период времени.
Дмитрий Воронин


Рубрика: Церковь и общество

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"