Програма «Адреналін» пропонує життя без шкідливих звичок і агресії

18-12-2008, Комментариев нет


Молоді люди, виходячи на сцену, розповідають про особисте життя й стосунки у своїх сім’ях, намагаються розмірковувати і виявляти причини паління, вживання алкоголю і наркотиків, а також про вибір, який кожен хоче зробити у власному житті. Це хвилююче дійство з 14 грудня щодня збирає молодь до Будинку культури с. Ревно Чернівецької області.
Її проводить молодь громади адвентистів сьомого дня с. Стрілецький Кут.
Ведучим цієї програми Роману Циганюку та Лілії Безручак удалось привернути увагу молодіжної аудиторії і кожного вечора число присутніх зростало. Тематика цих вечорів була особливою. Усе, що відбувалося в залі, подавалося молодіжною мовою. Цікаві факти, сучасні відеоролики гармонійно доповнювали зміст кожної теми.

Корисні поради, жартівливі конкурси та сценки, рухливі ігри створювали в залі атмосферу розкутості і довіри. Аудиторія гучними оплесками вітала учасників кожного дійства.


Після чергової зустрічі юнаки та дівчата поділилися своїми враженнями.
Андрій:
Мені ця програма дуже сподобалась. Особливо конкурси, те, як запрошували на сцену, та знімали відео. Майже весь наш клас був присутній на всіх цих зустрічах. Не можу не висловити свої побажання організаторам, щоб частіше проводили такі цікаві заходи, щоб подібні зустрічі відбувалися якомога частіше.
Анастасія:
Програма «Адреналін» справила на мене не аби яке враження. Вчора я мала нагоду приймати участь у невеличкій виставі і це було захоплююче. Думаю, що після цієї програми життя нашої молоді зорієнтується у зовсім іншому напрямку.
Гаряче підтримував своїх вихованців і вчитель фізкультури Валерій Віхтик. Він також поділився своїми враженнями:
Дуже шкодую, що не був на перших двох зустрічах. Від цієї зустрічі я отримав дуже велике задоволення і вважаю, що цю програму необхідно започаткувати у всіх навчальних закладах. Я від щирого серця дякую вам за таку чудову акцію і нехай вам Господь допоможе у цій справі.
Під час розмови із організатором і ведучим Романом Циганюком я дізнався про історію започаткування цієї програми і про те, чому саме с. Ревно стало місцем її проведення.
Сама ідея цієї програми зародилася в Центральній конференції. Вперше її проводив Іван Миненко, а я, успадкувавши молодіжний відділ нашої конференції, продовжую проводити цю програму. І це, напевно, уже 15 програма за час мого служіння. Господь дарує таланти і здібності і виникає бажання втілити їх на своїй батьківщині, у селі де проходило моє дитинство і юність.
Особливість цієї програми полягає в тому, що вона допомагає молодим людям зробити свій власний вибір у їхньому житті. Ми маємо чудову нагоду показати молоді справжню альтернативу сучасним згубним ідеалам. Тому що спрямований на них, бурхливий потік реклами, телебачення, преса – це лише один бік сучасних реалій. Ми намагаємось показати переваги здорового способу життя, без шкідливих звичок і некерованої агресії. Я бажаю, щоб та команда, яку ми тут зібрали, мала змогу проводити подібні заходи по всій території Буковинської конференції.
Також було приємно зустріти на цій події пастора місцевої громади Ярослава Опайця. Він із задоволенням висловив наступне:
«Сама ідея цієї програми унікальна і радісно була сприйнята особисто мною та молоддю нашої громади. Ця програма показала, що наша молодь має потенціал, має енергію і бажання служити суспільству. Хочеться, щоб молодь, яка була присутня на цій зустрічі, могла і надалі мати таку можливість в молодіжному клубі «Станемо друзями».
Борис Демчук


Рубрика: Здоровье, Образ жизни, Социальное служение

RSS канал Следите за поступлением новых комментариев к этой статье через RSS канал

Оставьте свой комментарий к статье:

Для форматирования своего комментария (жирный, курсив, цитата) - выделите курсором текст в окне комментария и нажмите одну из кнопок форматирования [B, I, Quote].
Если вы желаете исправить свой комментарий или удалить его, напишите нам в редакцию.
Ознакомьтесь с нашими правилами публикации комментариев.

© Интернет-газета "ПУТЬ", 2006-2022
При использовании материалов указывайте эл.ссылку на цитируемую статью, в бумажной публикации – короткую ссылку на наш ресурс. Все права на тексты принадлежат их авторам. Дизайн сайта: YOOtheme GmbH.
Техническая поддержка сайта: info@asd.in.ua

Христианский телефон доверия: 0-800-30-20-20 (бесплатно по Украине), 8-800-100-18-44 (бесплатно по России)

Интернет-газета "ПУТЬ"